KöP TESTOSTERONE ENANTHATE I SVERIGE

Köp Testosterone Enanthate i Sverige

Köp Testosterone Enanthate i Sverige

Blog Article

Om Testosteron Enanthate


Testosteron Enanthate är en av de äldsta och kanske de mest använda anabola steroiderna genom tiderna. Testosteron Enanthate är en långsam verkande form av testosteronhormonet och skulle vara den första stora långester-testosteronformen som används. Själva syntetiskt testosteron utvecklades på 1930-talet. De första satserna testosteron som producerades hade ingen ester fäst (testosteronsuspension) och naturligtvis var de snabbverkande och krävde mycket frekventa injektioner. 1937 slog det första esterkontrollerade testosteron marknaden tack vare Schering och deras nya testosteronpropionatprodukt. Detta möjliggjorde mer kontroll över testosteronhormonet genom att reglera dess frisättningstid. Men i början av 1950-talet skulle en större ester av Enanthate fästas till hormonet och därmed sakta ner hormonets aktivitet ännu mer. Testosteron Enanthate blev den dominerande formen av testosteron inom det medicinska området och Testosteron Cypionate gick med några år senare. Skillnaden mellan Testosteron Enanthate och Testosteron Cypionate är till stor del obetydlig.

Testa 600x


Testosteron Enanthate är en av de mest använda testosteron för behandling av lågt testosteron. Det är också mycket populärt i prestationsförbättrande kretsar. Detta är en av de mest prisvärda anabola steroiderna på marknaden. det är mycket mångsidigt, tolereras väl av de flesta alla vuxna män och dess tillförsel sker genom taket.Testosteron Enanthate är en anabol steroid som är perfekt för alla nivåer av användning. Detta är den perfekta anabola steroiden för första gången steroidanvändare och kommer att vara lika effektiv för individen med mycket tid i hallen. Det kommer att medföra möjliga biverkningar, men vi kommer också att upptäcka att de är mycket lätta att kontrollera. Om detta är förvånande borde det verkligen inte vara det. Trots allt, även om det är syntetiskt helt enkelt testosteron, är det ett hormon som människokroppen inte bara är vana vid, utan ett som är viktigt för vår hälsa och välbefinnande.Testosteron Enanthate-funktioner & amp; Egenskaper:


Testosteron Enanthate är en enda stor esterbas testosteronförening. Detta är ett rent syntetiskt testosteronhormon som har en karboxylsyraester fäst vid Enanthate (enantonsyra). Estern själv är bunden till hormonet i 17-beta-hydroxylgruppen. Genom att fästa Enanthate ester ger detta en kontroll av hormonernas aktiva varaktighet och total frisättningstid. Efter injektion blir testosteron inte aktivt förrän estern börjar frisättas från hormonet. Den totala lösningen händer inte på en gång, men möjliggör en långsam, stadig frisättning av det aktiva hormonet i kroppen. En gång injiceras kommer det att finnas en kraftig topp i testosteron under de första 24-48 timmarna efter injektionen. Härifrån kommer hormonet kontinuerligt att separeras och spridas genom kroppen. Vid sin tidsram har testosteron Enanthate en halveringstid på cirka 8 dagar, vilket tillåter så lite som en injektion varannan vecka i en terapeutisk miljö. Men var 7-10 dagar kommer att visa sig vara mycket effektivare för att upprätthålla stabilitet.

Som med alla testosteronhormoner har testosteron Enanthate en anabola rating på 100 och en androgen rating på 100. Testosteronhormonet är basen på vilken alla betyg för alla anabola steroider mäts. Och till skillnad från betyg för vissa steroider, testosteron översätter perfekt från dess strukturella natur till funktionell grund. Detta hormon kommer att ha höga nivåer av anabol och androgen aktivitet.På en funktionell basis är Testosteron Enanthate det perfekta botemedlet för behandling av lågt testosteron. Om du lider av lågt testosteron betyder det helt enkelt att din kropp inte längre producerar tillräckligt av detta primära androgen på egen hand. Eftersom testosteron enanthate helt enkelt är det, testosteron, kommer det att korrigera tillståndet på låg nivå. Miljontals miljoner män världen över lider av någon form av låg androgenbrist. Bara i USA beräknas det att mer än 20 miljoner män lider av androgenbrist. Kvinnor kan också drabbas av lågt testosteron och testosteron enanthate kan behandla det. De flesta kvinnor kommer emellertid att få bättre betjänad med alternativa former av testosteronbehandling, såsom geler som innehåller en blandning av testosteron och progesteron eller små testosteronimplantatpellets som Testopel.För mannen som lider av lågt testosteron finns det många symtom som kan uppstå. Detta tillstånd kan påverka ditt fysiska, mentala och sexuella välbefinnande negativt på flera sätt. Själva symptomen är inte livshotande; Det är dock ett ohälsosamt tillstånd, mycket besvärligt och kan vara en öppen dörr för många mycket allvarligare förhållanden. Symtom på lågt testosteron inkluderar:

Förlust av Libido (kan avse partiell eller total förlust)
Erektil dysfunktion (oförmåga att upprätthålla eller uppnå och erektion)
Förlust av muskelmassa (trots kost och motion)
Förlust av styrka (trots kost och motion)
Ökat kroppsfett (trots kost och motion)
Förlust av mental klarhet
Minskad förmåga att fokusera
Apati
Sömnlöshet
Irritabilitet
Minskad energi
Depression
Försvagat immunförsvar


Om du lider av låga nivåer kanske du inte lider av alla symtom. Vanligtvis kommer du att drabbas av en av de sexuellt relaterade från att komma igång, men detta är inte nödvändigtvis en garanti. Med tiden går detta tillstånd att få fler symtom om det ignoreras. Det är faktiskt mycket möjligt att du kan leda till alla sista symptom på listan. Det finns egentligen ingen anledning att drabbas av lågt testosteron, speciellt när behandling med föreningar som Testosteron Enanthate är så effektiv och lätt att administrera. Det är också viktigt att komma ihåg om tillståndet som ignoreras lågt testosteron har kopplats till att bidra till många mycket allvarligare tillstånd som:
Alzheimers sjukdom
Diabetes
Osteoporos
Infertilitet
Polyuria (andra betydelser)
Ångest
Hjärtsjukdom


Om du lider av något av ovan nämnda symtom på lågt testosteron, uppmanas du starkt att söka behandling. Tala med din läkare om tillståndet och sök behandling med föreningar som testosteron Enanthate. Om din läkare är motvillig, kontakta en annan läkare. Du kommer att upptäcka att många läkare blir mer och mer utbildade i ämnet, men det finns fortfarande de som vägrar att ge ärendet den uppmärksamhet det förtjänar.

För den prestationsförbättrande idrottaren kommer Testosteron Enanthate att gynna dem på samma sätt som det gjorde den låga testosteronpatienten. De kommer att finna att deras fysiska, mentala och sexuella välbefinnande förbättras avsevärt. Men för den här personen bör han ta sin testosteronnivå långt över baslinjen. Han kommer att ta sina nivåer utöver vad som någonsin kan produceras naturligt. Som ett resultat finns det fem viktiga funktioner i testosteron som kommer att förbättras avsevärt och är väsentliga för prestationsförbättringsframgång. Vi kommer att gå in på hur hormonet kan vara fördelaktigt på grund av dessa egenskaper i mest alla cykler, men vi måste börja med vad som gör dessa egenskaper viktiga.Förbättrad proteinsyntes:


Protein representerar den primära byggstenen i muskelvävnad, där syntes representerar den hastighet med vilken celler bygger proteiner. Genom att komplettera med testosteron Enanthate förbättras synteshastigheten. Detta främjar högre nivåer av anabola aktiviteter och förbättrar kroppens förmåga att återhämta sig.Förbättrad kväveförvaring:


Genom att förbättra kvävretentionen skyddar vi den anabola atmosfären och förbättrar den till viss del ännu mer. All mager muskelvävnad består av cirka 16% kväve och när nivåerna sjunker leder detta till ett kataboliskt (muskelglidande) tillstånd. Genom att upprätthålla en positiv kvävebalans förblir vi mer anabola. Detta kommer att förbättra vävnadstillväxtförmågan och kommer att vara viktigt när du bantar när det gäller att skydda muskelmassa.

Ökat antal röda blodkroppar:


Genom att öka antalet röda blodkroppar ökar vi kraftigt vår muskulära uthållighet. Detta beror på att röda blodkroppar är ansvariga för att transportera syre till och genom blodomloppet. Större syresättning i blodet motsvarar större produktion, mer uthållighet och till och med spelar en roll i återhämtningen.Ökad IGF-1-utgång:


Insulinliknande tillväxtfaktor-1 (IGF-1) är ett naturligt producerat proteinhormon (peptidklass) som huvudsakligen produceras av levern. Detta hormon är mycket anabola och påverkar nästan alla celler i människokroppen. Det är också direkt kopplat till tillväxthormon (HGH) eftersom HGH till stor del reglerar sin produktion. Hormonet spelar också en stark roll i kroppens förmåga att läka och återställa som påverkar muskelvävnad, brosk, nerver, senor, ligament och till och med vårt centrala nervsystem bland många andra områden.Hämning av glukokortikoider:


Glukokortikoidhormoner är naturligt producerade steroidhormoner; men de är inte anabola. I själva verket är glukokortikoidhormoner katabola (muskelavfall) eftersom de förstör muskelvävnad och främjar fettökning. Kortisol är det mest kända glukokortikoidhormonet eller som de ofta kallas stresshormoner. Dessa hormoner behövs i viss utsträckning i kroppen, men inte i stora mängder. Genom att hämma dessa hormoner främjar vi återigen en starkare anabola atmosfär.


När vi tar våra testosteronnivåer till ett högt tillstånd förstärks ovanstående egenskaper i testosteronhormonet. Det finns mer hormon tillgängligt för att göra vad hormonet gör bäst. Det här kan alla låta väldigt enkelt, men det är bara för att det är väldigt enkelt. Anabola steroider som testosteron Enanthate är inte alls så komplicerade som de ofta är utformade för att vara. De är helt enkelt syntetiska hormoner baserat på de hormoner som vår kropp redan producerar.

Effekter av testosteron Enanthate:


Om du lider av lågt testosteron betyder effekten av testosteron Enanthate bara att du inte längre kommer att drabbas av lågt testosteron. Symtomen i samband med tillståndet försvinner och var och en av dessa områden i ditt liv kommer att förbättras. Om du lider av lågt testosteron bör du också veta att det enda som helt kommer att korrigera tillståndet är direkt testosteronbehandling genom hormoner som testosteron Enanthate.För den prestationsförbättrande idrottaren kommer effekten av testosteron Enanthate att vara mycket mångsidig och kommer att sträcka sig över alla aspekter av prestanda. Den riktning du går beror på din kost och din träning. Detta är inte en bulksteroid eller en skärande steroid; Det är bara en steroid som kan tjäna alla syften med kosttillskott.För lågsäsongsindivider finns det väldigt få anabola steroider som kan främja mager vävnadstillväxt, såsom testosteron Enanthate. Individen kommer att kunna packa i rå storlek i betydande takt så länge som tillräckligt med kalorier konsumeras. Du måste fortfarande äta för att växa och du måste fortfarande träna. Detta är inte ett magiskt tillskott och det finns inte heller något magiskt med anabola steroider trots den populära tron. Eftersom du kommer att kunna packa i mycket storlek, som en bonus kommer du att kunna göra det med mindre kroppsfett ackumulering som annars skulle hända. Höga nivåer av testosteron kommer att förbättra en individs totala ämnesomsättning avsevärt. Detta är inte en licens att äta oändligt i sikte, du kan fortfarande bli fet, men du bör kunna använda kalorier bättre.

Då har vi skärcykeln och höga nivåer av testosteron som tillhandahålls av testosteron Enanthate kan visa sig vara ovärderliga. För att förlora kroppsfett måste vi bränna mer kalorier än vi konsumerar. Du kan äta den hälsosammaste maten på jorden och träna fyra timmar om dagen, men om du konsumerar mer än du bränner förlorar du inget fett. På grund av den nödvändiga kaloribegränsningen kan detta äventyra vår magra muskelmassa. Kroppen tar vad den behöver för att uppfylla sina energibehov var som helst den kan få det, och detta kan inkludera muskelvävnad. En välplanerad diet kommer att utformas för att bränna kroppsfett, inte muskler, men när vi blir smalare kommer kroppen att behålla kroppsfett på grund av sin överlevnadsinstinkt och ta vad den behöver från muskelvävnad. Genom att komplettera med testosteron Enanthate kommer den uttalade förstärkningen av den anabola effekten att skydda denna magra vävnad och se till att vi bara bränner kroppsfett. Det kommer också att se vår ämnesomsättning kraftigt förbättras så att vi bränner kroppsfett i en mer effektiv takt.


De ultimata effekterna av testosteron Enanthate kommer att åtnjutas av alla som använder steroid oavsett deras direkta användningsändamål. Höga testosteronnivåer kommer att leda till ökad muskeluthållighet. Du kommer inte att slitas ut så snabbt och kommer att ha möjlighet att göra mer arbete. Du kommer också att upptäcka att din totala återhämtningsgrad har förbättrats kraftigt, vilket är viktigt för framsteg. Framsteg görs inte i gymmet. När vi tränar ner vi faktiskt muskelvävnad. Det är genom återhämtning som vi utvecklar. Detta gör föreningar som testosteron Enanthate inte bara ovärderliga för kroppsbyggare och fritidsgymnastikråttor utan också för idrottare. Uthållighet och återhämtning är två av de viktigaste elementen för framgångsrik atletisk prestanda. Som en extra bonus kommer höga testosteronnivåer att öka individens styrka. Detta är uppenbarligen en fördel för en idrottsman och är mycket välkommen i en lågsäsongscykel avsedd för fysikförbättring. Under en diet med kaloribegränsning, särskilt i hårda dieter av konkurrerande kroppsbyggande karaktär, bör individen inte förvänta sig mycket om någon styrka ökar, men han bör kunna behålla mer av det.

Biverkningar av testosteron Enanthate:


Det finns möjliga biverkningar av användning av testosteron Enanthate, men vi kommer att upptäcka att de är mycket lätta att undvika för en frisk vuxen man. När vi hänvisar till den friska vuxna mannen är vi undantagna från problemet med lågt testosteron. För den låga patienten är sannolikheten för biverkningar extremt låg. I ett sådant fall ersätter individen bara vad han saknar och inget mer. För prestationsidrottaren kommer biverkningarna av Testosteron Enanthate att ha större sannolikhet, men bör fortfarande vara mycket kontrollerbara. De flesta män tål mycket höga nivåer av testosteron mycket bra. Men som med många saker i livet kommer individuella respons- och känslighetsfrågor att spela en roll. Detta är inte unikt för testosteron Enanthate men gäller alla saker vi lägger i vår kropp. För att förstå de möjliga biverkningarna av testosteron Enanthate har vi delat upp dem i sina egna kategorier tillsammans med all information du behöver.Östrogen:


Testosteron Enanthate är ett östrogenhormon genom att testosteronhormonet kan omvandlas till östrogen på grund av dess interaktion med aromatasenzymet. När aromatiserad östrogennivå stiger kan detta leda till gynekomasti och överskott av vattenretention. Överdriven vattenretention, om svår kan också främja högt blodtryck. Oddsen för att dessa biverkningar av testosteron Enanthate är problematiska för patienter med låg nivå är låga, men det är möjligt. Oddsen kommer att öka med suprafysiologiska doser.

För att bekämpa de östrogena biverkningarna av testosteron Enanthate rekommenderas ofta användning av ett östrogenläkemedel. Du har två val i klasser av antiöstrogener, selektiva östrogenreceptormodulatorer (SERM) eller aromatashämmare (AI). En SERM som Nolvadex (Tamoxifen Citrate) fungerar genom att binda till östrogenreceptorer, vilket i sin tur förhindrar östrogenhormonet från att bindas. AI är hur Arimidex (anastrozol) read more fungerar genom att direkt hämma aromatasprocessen och sänka kroppens östrogennivåer i serum. AI är överlägset det mest effektiva sättet att bekämpa de östrogena biverkningarna av testosteron Enanthate. Tyvärr kan de också vara problematiska när det gäller kolesterol. Testosteron kan också visa sig vara problematiskt för kolesterol i viss utsträckning, ofta bara något och effekten av en AI är liten. Men i kombination, exogent testosteron och en AI verkar det som om det kan ha en markant negativ effekt. Det är kontrollerbart, men är något du behöver vara medveten om. Omvänt kommer inte SERM att ha en negativ effekt på kolesterol. I själva verket kommer SERMs, även om de är östrogener, faktiskt ha en positiv effekt på kolesterol eftersom de fungerar som östrogen i levern. SERM bör alltid vara ditt första val om de kan få jobbet gjort, men många, särskilt när suprafysiologiska doser av testosteron används, behöver AI.Androgener:


Androgena biverkningar av testosteron Enanthate kan vara ganska starka, men är mycket beroende av genetiska predispositioner. Androgena effekter inkluderar akne, accelererad håravfall hos de som är benägna att manlig skallighet och kroppshårtillväxt. De som inte är predisponerade för manlig håravfall förlorar inte det första håret på huvudet. De som vanligtvis inte är känsliga för akne har sällan problem.

Androgena biverkningar av testosteron Enanthate beror på testosteronhormonets förmåga att minska till dihydrotestosteron (DHT) på grund av att hormonet metaboliseras av 5-alfa-reduktasenzymet. Vissa män kan tycka att användningen av en 5-alfa-reduktashämmare som Finasteride är till hjälp. Detta minskar hormonets androgenicitet. Det kommer inte att helt minska den totala androgeniciteten, men det kommer att ha en stark effekt.Hjärta:


Användningen av exogent testosteron kan ha en negativ effekt på kolesterol, särskilt vid undertryckande eller minskning av HDL-kolesterol (bra kolesterol). Låga doser av testosteron Enanthate har visat sig ha mycket liten negativ effekt på HDL-kolesterol, men i kombination med AI-doser på 200-300 mg per vecka har de visat sig undertrycka HDL-kolesterol med 20-25%. Högre doser av testosteron Enanthate, 300-600 mg per vecka utan AI har visat sig minska HDL-kolesterol med 13-21%. Med en extra AI kommer detta att öka avsevärt.

På grund av de potentiella negativa effekterna på kolesterol bör de som kompletterar med testosteron Enanthate se till att de lever en kolesterolvänlig livsstil. De som lever en kolesterolvänlig livsstil borde inte ha problem så länge inga bakomliggande problem finns. En hälsosam livsstil bör inkludera en kolesterolvänlig diet rik på omega-fettsyror. Daglig tillskott av fiskolja rekommenderas. Den enskildes diet bör också ha låg mättat fett och enkla sockerarter, och han bör ta med mycket kardiovaskulär aktivitet i sin rutin.Testosteron:


Användningen av testosteron Enanthate kommer naturligtvis att undertrycka testosteronproduktionen. För patienter med lågt testosteron är detta inte ett bekymmer. En sådan person producerar inte längre tillräckligt med testosteron till att börja med. För prestationsidrottaren, medan det på cykeln är detta inte heller någon oro eftersom exogent testosteron som administreras kommer att ge din kropp allt den behöver. När användningen av alla anabola steroider upphör kommer den naturliga testosteronproduktionen att börja igen. Du kommer dock inte att återgå till det normala över natten, det tar lite tid.

När användningen har upphört, uppmuntras de flesta män att genomföra en PCT-plan (Post Cycle Therapy). En kvalitets- och effektiv PCT-plan kommer att inkludera SERM som Nolvadex (Tamoxifen Citrate) och Clomid (Clomiphene Citrate) och peptidhormonet HCG (Human Chorionic Gonadotropin). Utan en PCT-plan tar det väldigt mycket tid medan du mycket väl kan återhämta dig. Du kommer också att sätta hårdförtjänad muskelvävnad med stor risk eftersom ett långvarigt tillstånd med lågt testosteron är den perfekta atmosfären för kortisol att bli ett dominerande hormon. Att integrera en PCT-plan medan den inte kommer att återställa dig till det normala på egen hand kommer att påskynda processen. En gedigen PCT-plan säkerställer att du har tillräckligt med testosteron för korrekt kroppsfunktion medan nivåerna fortsätter att stiga naturligt.

En viktig anmärkning om naturlig återhämtning av testosteron; Naturlig återhämtning förutsätter att det inte fanns något tidigare lågt testosteron tillstånd. Det antar också att hypotalamus-hypofys-testikelaxeln (HPTA) inte skadades allvarligt på grund av felaktig anabol steroidanvändning.Levertoxicitet:


Testosteron Enanthate är inte giftigt för levern. Denna steroid kommer inte att utgöra någon stress eller skada på vitala organ.
Testosteron Enanthate Administration:
För att behandla lågt testosteron kommer standarddoser av testosteron Enanthate att sjunka till 100-200 mg varje 7-10 dagars intervall oftast. Vissa läkare delar dock upp den totala dosen och administrerar den var femte dag. Mindre vanligt i USA ordinerar vissa läkare doser på 200-400 mg var 2-3: e vecka och i vissa fall var fjärde vecka. Detta är mycket ineffektivt, men en praxis som vissa följer. Den totala behandlingstiden kommer att vara obestämd. De flesta män som behöver låg testosteronbehandling behöver det för livet. Detta kan låta irriterande, men ställ dig själv en viktig fråga; Vill du hellre drabbas av lågt testosteron eller behandla det?I en prestandaförbättringsinställning kommer regelbundna doser av testosteron enanthate att falla inom intervallet 200-500 mg per vecka. 200-250 mg per vecka är mycket vanligt om hormonet bara används för att bekämpa naturlig testosteronundertryckning orsakad av användningen av andra anabola steroider. För en sann anabol effekt kommer de flesta män att hitta 400-500 mg per vecka för att vara mycket effektiva och mycket enkla att kontrollera. Sådana doser delas normalt upp i två lika stora doser per vecka för en total veckodos. Doser kan gå högre än 500 mg per vecka; Men många män kommer att hitta 500 mg-intervallet för att vara allt de behöver. Om mer önskas, kommer många män att 600-1,000 mg per vecka kan tolereras och kontrolleras, men doser som närmar sig 1000 mg ökar sannolikheten för biverkningar. Hur mycket testosteron en man kan tolerera och kontrollera varierar från man till man. De flesta män kommer dock att hitta doser över 1000 mg per vecka alla men garanterar biverkningar på någon nivå.

Oavsett användningsändamål staplar testosteron Enanthate bra med alla anabola steroider. Det finns dock inget behov av att stapla det med ett annat testosteron. Detta skulle vara meningslöst i de flesta fall. Välj bara andra steroider som uppfyller det önskade syftet mest effektivt.Tillgänglighet av testosteron Enanthate:


Testosteron Enanthate är den mest tillgängliga anabola steroiden över hela världen. Det mest populära och mest använda varumärket är utan tvekan Schering's Testoviron eller Testoviron Depot. Det bärs av apotek över hela världen utom i USA och många leverantörer av svarta marknaden bär varumärket. Andra välkända varumärken som finns allmänt tillgängliga inkluderar Norma Greece Generic Testosterone Enanthate (Grekland), Aburaihan Generic Testosterone Enanthate (Iran), Alpha Pharma Testobolin (Indien) och Galenika Testosteron Depot (Serbien) bland många andra.I USA finns det flera apoteksklasser testosteron enanthate produkter tillgängliga. Watson har producerat generiskt testosteron Enanthate i ett antal år. Paddock producerar också en generisk form, vilket gör det kanadensiska företaget Sandoz under namnet Delatestryl, vanligt förekommande i USA. Även om dessa är vanliga amerikanska produkter kommer du sällan att hitta dem på den svarta marknaden på grund av intensiv strikt amerikansk kontroll.

När det gäller leverantörer av svarta marknaden är tillgången på testosteron Enanthate av mänsklig kvalitet hög och det finns många underjordiska labversioner. Men mänsklig karaktär bör alltid vara ditt första val på grundval av kvalitet. Det finns några fantastiska underjordiska laboratorier där ute, men de som erbjuder falska produkter, underdoserade eller kraftigt förorenade mer än dem. Innan ett köp görs är omfattande forskning av leverantören och varumärket ifråga viktigt. När forskningen är klar hittar du att du kan köpa testosteron Enanthate till ett mycket rimligt pris. Även de bästa varumärkena på jorden borde vara ganska överkomliga.


Köp testosteron Enanthate online i Sverige


Det är väldigt enkelt att köpa testosteron Enanthate online; I själva verket är det förmodligen ett av de enklaste inköpen du någonsin kan göra. Otaliga anabola steroider kommer att köpa testosteron Enanthate online, online-köp är vanligare än en ansikte mot ansikte-transaktion. Denna typ av köp kommer dock med varningar. Det finns alltid en chans att bli lurad. Du betalar dina pengar och får inget tillbaka. I vissa fall får du en leverans, men din produkt har låg kvalitet. Detta gör i sin tur att det är viktigt att undersöka din leverantör och ditt varumärke.

I Sverige klassificeras anabola steroider som Schema III-kontrollerade ämnen. Denna kontroll är ett resultat av Steroid Control Act från 1990, som senare skulle förstärkas av Steroid Control Act från 2004. För att lagligt köpa och ha anabola steroider i Sverige måste du ha ett recept. Dessutom måste receptet baseras på medicinska behov som anses vara motiverade av regeringen. De som fångas i strid med denna lagstiftning står inför möjligheten till stora böter och fängelse. Om de fångas är oddsen för inget straff mycket osannolik och i vissa fall görs steroidanvändare exempel på hårdare än narkotikamissbrukare.

På grund av steroidlagar i Sverige och andra delar av världen uppmuntras du att besöka www.flexapotek.com om du letar efter anabola av hög kvalitet. På Flex Pharmacy kan vi lagligt förse dig med högkvalitativa anabola utan recept. Du riskerar inte din rättsliga säkerhet genom oss.

Report this page